Kroondomein Het Loo

Paddenstoelenexcursie door het Paleispark 23 oktober 2019

  • 23-10-2019
  • volwassenen € 5,00
  • kinderen tot 12 jaar € 2,50
Reserveren

Op woensdag 23 oktober neemt paddenstoelendeskundige Leo Knol u mee voor een bijzondere paddenstoelenexcursie door het Paleispark.

Tijdens deze excursie gaat u op zoek naar paddenstoelen en komt u meer te weten over de paddenstoelen, zoals de groeiplaats, de leefwijze van de soorten en hun naam.

Leo Knol onderzoekt en fotografeert al ruim 40 jaar paddenstoelen in het Paleispark. Hij geeft regelmatig lezingen over paddenstoelen voor verenigingen. Het is handig om tijdens de excursie een paddenstoelengids en een klein zakspiegeltje en/of loep mee te nemen om de kenmerken beter te kunnen zien. Ook een camera kan van pas komen!

Verzamelplaats: Parkeerplaats tegenover de Pijnboomlaan in Apeldoorn.

Tijdstip: 14.00 uur
Duur van de wandeling: ca. 2 uur
Deze excursie kost € 5,00 per persoon. Kinderen tot 12 jaar betalen € 2,50 per persoon.

U ontvangt uiterlijk een dag voor de wandeling nog een definitieve bevestiging over het doorgaan van de wandeling.
Indien u de bevestiging niet heeft ontvangen, dan vragen wij u contact met ons op te nemen: telefoon 055-5275522 of per mail info@kdhl.nl
In het geval u minder dan 24 uur voor aanvang van de wandeling heeft gereserveerd, ontvangt u geen definitieve bevestiging. U kunt dan uiteraard wel deelnemen aan de wandeling.

Om uw aanmelding juist te kunnen verwerken, dient u na uw betaling terug te keren naar de website van Kroondomein Het Loo.

Foto's: Leo Knol