Kroondomein Het Loo

Vacature Hulp huishoudelijke dienst

16-04-2019

Profiel
De ideale kandidaat:

  • heeft werkervaring en kennis van methoden en middelen voor het schoonmaken van kantoorruimtes en sanitair
  • heeft kennis van en vaardigheden in het behandelen en reinigen van historisch meubilair
  • heeft kennis van de voorschriften op het gebied van veiligheid, Arbo, HACCP en werkmethoden
  • is een teamplayer, maar kan ook zelfstandig werkzaamheden uitvoeren
  • is flexibel inzetbaar, sociaal vaardig en werkt vanuit een dienstverlenende instelling
  • is in het bezit van een rijbewijs

Voor deze rol wordt VMBO werk- en denkniveau gevraagd. Competenties die bepalend zijn voor het succesvol vervullen van deze functie zijn kwaliteitsgerichtheid, samenwerken, aanpassingsvermogen, organiseren van eigen werk, interne klantgerichtheid en resultaatgerichtheid.

Aanbod
We zijn op zoek naar een collega, voor een functie van 8 uur per week. Salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring en bedraagt maximaal € 2.247,56 bruto per maand (op basis van 36 uur), exclusief 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering. Daarnaast zijn er goede secundaire arbeidsvoorwaarden. De hoofdstandplaats is Apeldoorn. De arbeidsovereenkomst wordt aangegaan voor één jaar met mogelijkheid tot omzetting in een dienstverband voor onbepaalde tijd.

Organisatie
De Dienst van het Koninklijk Huis heeft als taak ervoor te zorgen dat het Staatshoofd en zijn familie optimaal hun functies kunnen uitoefenen en ondersteunt de Koning bij zijn dagelijkse werkzaamheden. Voor de organisatie werken ruim 300 medewerkers in de Koninklijke verblijven in Den Haag, Wassenaar, Amsterdam, Apeldoorn en Baarn. KDHL ligt midden op de Veluwe. Het landgoed is ongeveer 10.500 ha groot en bestaat uit bossen, heide, schraallanden, plassen en landbouwgronden, met veelal agrarisch natuurbeheer. Duurzaamheid staat hoog in het vaandel. Kroondomein Het Loo heeft het SNL-, FSC- en Skalcertificaat. KDHL zoekt naar een evenwicht tussen economie, ecologie en sociale waarden als dragers van het landgoed. Onze ruim 30 werknemers werken met veel plezier bij deze bijzondere organisatie.

Herkent u zich in dit profiel?
Graag ontvangen wij uw sollicitatiebrief en CV voor 28 juni 2019 via vacature@dkh.nl. Voor informatie kunt u contact opnemen met mevrouw S. Visser, Managementadviseur van de afdeling P&O van de Dienst van het Koninklijk Huis, via bovenstaand e-mailadres.