Kroondomein Het Loo

Plattegronden & brochures

In het Paleispark zijn wandelroutes van 2 km, 5 km, 7 km, 8 km en 13,5 km en rolstoelroutes van 3,8 km, 5,3 km en 7,0 km beschikbaar.
In de Koninklijke Houtvesterij zijn wandelroutes van 2,5 km, 4 km, 5 km, 6 km, 7,4 km, 8 km, 8,5 km en 14 km beschikbaar.

In het Paleispark zijn alle wandelroutes het gehele jaar geopend. In de Houtvesterij zijn de meeste wandelroutes het gehele jaar geopend.
Kijk in de legenda op de plattegrond voor het overzicht.

De plattegronden van het Paleispark en van de Koninklijke Houtvesterij hebben een uitgebreide legenda. Deze vindt u aan de linkerbovenzijde van de plattegrond.

U kunt de plattegronden downloaden als PDF (A4-formaat):
Paleispark
Koninklijke Houtvesterij
Sprengen Niersen Motketel

Brochure

Er is een brochure beschikbaar over Kroondomein Het Loo. Deze gids heeft een praktisch meeneemformaat en u komt van alles te weten over de ontstaansgeschiedenis, de flora en fauna, de verbintenis met het Huis Oranje-Nassau, de cultuurhistorie en de methode natuurvolgend bosbeheer.

Prijzen

- Plattegrond Paleispark € 6,50 (incl. verzendkosten). Losse verkoop € 3,50 bij de kassa van Museum Paleis Het Loo (tot en met 30 september 2018). De plattegrond van de Koninklijke Houtvesterij is op dit moment niet leverbaar.
- Brochure € 9,00 (incl. verzendkosten)
- Brochure en plattegrond Paleispark € 12,50 (incl. verzendkosten)

Plattegronden en/of brochure bestellen?

Maak het bedrag over op rekeningnummer NL 17 INGB 0002395808 ten name van Kroondomein Het Loo, onder vermelding van uw naam, adres en woonplaats. Vermeld duidelijk welk artikel u wilt ontvangen. De artikelen worden per post verstuurd.